Kush Jemi

Lito Class është një nga kompanitë që ka hyrë me ambicje në tregun shqiptar për prodhimin e mobiljeve që në vitin 1994.

Me një eksperiencë gati 20 vjeçare në këtë fushë, ofron mundësi për konceptimin e çfarëdo lloj ambienti të shtëpisë suaj.

Me kalimin e viteve, kemi arritur të fitojmë besimin e klientëve tanë , gjë e cila na ka motivuar për të ecur përpara dhe zhvilluar dizajnin në parametrat europiane.

Lexo më shumë

Produkte

Ofrojmë një gamë të gjerë produktesh të cilat na bëjnë lider në tregun Shqiptarë

Lexo më shumë

Punimet e Fundit

Punimet tona më të fundit në kohë reale

Jan 21.01.2015

Dhomë pritjeje

Mars 21.01.2015

Dhomë gjumi për fëmijë

Qesh 21.01.2015

Sallon

Shiko më shumë

Ofertat e Fundit

Dhome pritjeje e kompletuar. Divan , Tavoline , Minibar

Dhomë gjumi për fëmijë. Krevat tek , Komodin , Tavolin PC , Dollape rrobash.

Mundësitë Tona

  • Korektësia mbi të gjitha

Ajo çka na bën lider është zbatimi i afateve të porosive në kohë rekord.

  • Lënda bazë

Lënda bazë e cilësisë më të lartë me standarte europiane.

  • Çmimet Konkuruese

Ajo që ka më shumë rëndësi janë çmimet tona konkuruese në tregun Shqiptarë.

  • Partneret tanë

Partnerët tanë janë lider në tregun europian ndër të cilët veçojmë. HETTICH, KESSEBÖHMER, SHELMAN, SANITEC, etj..